Skip to content

10 trucuri pentru a hrani parul

Ca si pielea, parul, de asemenea, pot pierde vitalitatea și strălucirea. Vă rugăm să rețineți aceste sfaturi pentru a arăta nutritive parul!

Niciodată nu ne-am încântat cu parul nostru, este un adevăr universal. Dacă noștri parul cret, am dori să-l aibă, chiar și atunci când el chiar invidios меленам cu volumul. Același lucru este valabil pentru tunsoare este de a ieși din salonul de coafură, și în două zile ne pare rău că a luat o pereche de foarfece. Pe scurt: noi niciodată nu sunt mulțumit!

Cu toate acestea, în afară de coafuri sau tunsori, ceea ce contează este sănătatea parul nostru.

Așa cum am menționat deja, acest lucru nu este întotdeauna necesar (deși se recomandă din timp în timp) de a investi în tratamente profesionale, pentru a menține părul frumos, pentru că există, de asemenea, câteva gesturi pe care le putem face, pentru a obține-l.

Scopul acestor trucuri pentru a alimentate de păr, pe care le oferim și mândrește cu coama!

  1. Lipsa de абузес сушильщика

Acum, când vremea buna se apropie, bucurați-vă de beneficiile de a usca parul liber, fără utilizarea de uscătoare. Aplicarea excesul de căldură pe parul nostru poate duce la uscarea și să devină mai fragil, de aceea este recomandat să-l evite, pe cât posibil. Același lucru este valabil pentru alte surse de căldură, cum ar fi fier de călcat, fiare etc.

  1. Nu frecați-l cu un prosop

Care, de obicei, nu usuca parul, frecarea-l cu un prosop și ambalaj-l în ea mai târziu? Deși este foarte răspândită gest, adevărul este că el nu are dreptate. Ideal ar fi fost să se usuce parul cu un prosop dar nu-l ușor, fără frecare, pe măsură ce vom scăpa noi să-i dea energie electrică și răsuci de mai târziu.

  1. Curățați-l în fiecare noapte

Recunoașteți: sunteți, de asemenea, dintre cei care curata parul, doar dacă ieși din casă. Cu toate acestea, a face acest lucru, înainte să te ridici din pat, ne poate ajuta îmbunătăți aspectul de parul nostru și să-l mai hrănitoare. Expertii recomanda pentru a descoperi și de a curăța părul pe timp de noapte, deoarece aceasta promovează circulația sângelui, stimulează creșterea lor și le dă strălucire. Este, de asemenea, ne ajută să scăpăm de păr, care se află în proces de scădere, făcând loc pentru noi.

  1. Aveți grijă de alimentația

Acest lucru nu este doar un sfat, pentru a duce o viață mai sănătoasă, dar, de asemenea, pentru a avea un par frumos. Există anumite alimente care ne ajută să aibă mai mult păr sănătos, dar, de asemenea, o varietate de substante nutritive, care contribuie la obținerea. Printre ei, zinc, seleniu, biotina și cupru, prezente în alimente cum ar fi carne, pește, ouă sau nuci.

Descoperiți: 30 super pentru o viață mai sănătoasă

  1. Scoateți părul înainte de spălare

Uite, acest truc nu va salva numai tu, după eliminarea parului nedorit din baie, dar și de a preveni o rețea de sârmă ghimpată parului, până când acestea sunt umede (în acel moment, atunci când este mai ușor pentru a rupe în jos) și sunt formate posibile site-uri. Descurcare a părului înainte de duș, de asemenea, ne poate ajuta pentru a face un sampon sau balsam mai bine pătrunde în păr și pentru a atinge efectul dorit.

  1. Folositi un sampon care este potrivit pentru parul tau

Nu are sens să se aplice ne șampon pentru păr gras, dacă nu este cazul nostru sau acela care dă volum, dacă avem deja o coama de leoaică. Fiecare sampon are caracteristici specifice, de aceea este important pentru a se potrivi noastre tipurilor de păr. De exemplu, daca ai folosit vopsea de păr, este recomandat să utilizați un sampon pentru par vopsit, deoarece acestea ajuta pentru a umple un strat protector, care de păr, eventual, a pierdut la aplicarea unei culori noi, și dacă, de exemplu, ați observat că părul puțin hrănesc și-au pierdut vitalitatea, trebuie să utilizați un sampon care returnează luciu pentru parul tau.

Dacă doriți să fie curate, nutritive de păr, vă recomandăm să utilizați un nou sampon Sedal Мицеллярное alimentare, ca o componentă de bază, мицеллярная apa, curăță eficient părul, fără a pierde lor de гидратацию. Și, în plus, el a fost co-creat cea mai Юя. Rezultatul este fantastic!

  1. Se aplică pe părul produse utile pentru alimentatia ta

Așa cum am spus anterior, un bun sampon potrivit pentru parul tau, este de maximă importanță pentru sănătatea părului dumneavoastră, cu toate acestea, șampon-aceasta nu este totul. Știați că există și alte "mai multe" produse care vă poate ajuta să aibă grijă de părul?

Chiar dacă nu crezi, este în valoare de a avea alte produse, în afară de șampon, pentru a hidrata parul, cum ar fi aer condiționat și cremă. Aceste produse va vor ajuta mai bine se descurca parul,și, prin urmare, ne-am предотвратим alte daune cauzate de rău de a curăța. În interiorul liniei de мицеллярного de alimentare de linie de pescuit, veți găsi aceste două tipuri de produse, pentru a răsfăța parul pe deplin și să aibă grijă de ea cu extracte мицеллярной de apă. Experții noștri au putut demonstra acest lucru, a se vedea că experții cred despre acest produs din magazinul nostru expert club!

  1. Termină și se spală cu un jet de apă rece

Acest lucru va stimula circulația sângelui și de a ajuta pentru a închide cuticula, oferind mai multă putere pentru parul nostru. La fel de important să se evite spălare apă foarte fierbinte, deoarece acest lucru poate deteriora părul. În mod ideal? Se spală capul cu apă caldă.

  1. Mai întâi, pieptene, apoi perie

Dacă ne direct folosi o perie pentru styling, atunci când acesta este încă umed sau umed, acest lucru nu numai că ne va costa mai mult de lucru, pentru a se descurca ei, putem, de asemenea, ei deteriora. De aceea este bine mai întâi să-l pieptene larg ghimpată pieptene și, de îndată ce se usuca, transmite perie (mai bine dacă acesta este din fire naturale).

  1. Perie de jos în sus

Puteți, de asemenea, începe să pieptene în sine, introducând vârful creasta de sus a parului? Ne pare rău, ce faci este greșit. Pentru a descurca parul dimineața și pentru a evita cât mai puțin posibil de rupere, în mod ideal, începe cu sfaturi, continuând cu mijloacele și terminând cu rădăcina.